Back Logo Aliyah

Sacraal Baarmoeder Sessie

Boek je Sessie hier
 
We dragen allemaal de ongeheelde energie/ervaringen van onze (voor)ouders mee in onze cellen/dna, totdat dit wordt geheeld. We slaan als vrouw namelijk alle ervaringen en onverwerkte emoties op in onze baarmoeder. Als deze ervaringen niet worden geheeld, kunnen deze leiden tot zeer vervelende klachten en blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal en zielsniveau. Dit noemen ze in de reguliere therapie 'erfelijk'. Als een vrouw zwanger is, groeit het kindje in de baarmoeder waar al deze ervaringen energetisch zijn opgeslagen. Zo dragen we dit dus al generaties lang met ons mee. Neem jij de stap tot het ontdekken en integreren van jouw 'Sacral Power'? 
 

Deze krachtige Baarmoeder Sessie ...

  • Geeft meer Levenskracht en Licht, een schoon gevoel, een herstart, een nieuw begin. 
  • Laat je completer voelen en jouw creatieve levenskracht begint (weer) dieper te stromen!
  • Zorgt voor meer contact met je lichaam, je onderbuik (je baarmoeder), jouw innerlijke wijsheid en intuïtie.
  • Geeft je een dieper contact met jouw behoeften en wensen en je leert deze concreter te uiten. 
  • Heelt alle pijnlijke ervaringen in het Sacraal Chakra (& Baarmoeder) en die van de vrouwelijke voorouderlijnen.
  • Activeert en integreert de "Divine Feminine Wisdoms" en balanceert de mannelijke en vrouwelijke energieën. 
  • Boost jouw kundalini. 
  • Is iedereen aan te raden! Want je schoont niet alleen jezelf, maar ook het collectief.

Deze sessie is ook erg fijn na een (heftige) bevalling of verbreken van een relatie, om de energie hier weer fijn uit te lijnen, koorden los te laten en alles m.b.t. deze thema's op te schonen. 

De 'SacraalBaarmoeder Healing' is een combinatie van chakrahealing en aurahealing (op het sacraal chakra), gecombineerd met de de 13e Rite van de MunayKi stroming (Rite of the Womb) en gesproken LightLanguage. Deze Rite is afkomstig van vrouwen uit de Amazone en herinnert ons dat het Sacraal Chakra ~ de Baarmoeder:

~ Een plek is van Liefde, Licht en Creatie ~

~ Een plek van Geboorte van Leven en geen plek van angst of pijn ~

 

Investering

Baarmoeder Sessie: €150,- 
Kristalketting + € 55,-

Of kies voor een traject:
Check inhoud pakketten hier

 ♥ 

Kristalketting

Bij deze activatie wordt Maansteen of Maria Magdalena Opaalkwarts gebruikt. De kristalketting is een zéér waardevolle toevoeging op alle sessies, omdat het lagen van bewustzijn activeert die nog niet ontdekt zijn in alle richtingen van tijd en ruimte. Charlotte kiest persoonlijk voor jou het kristal uit dat tijdens de sessie(s) wordt gebruikt, zodat het is geladen en diep geactiveerd met de energie & codes die worden doorgegeven. Het kristal zorgt voor persoonlijke ondersteuning bij je ontwikkeling/ascensie, omdat het geladen is met jouw persoonlijke energie en codes. Na de sessie wordt ket kristal als ketting ingebonden met kleur ketting naar eigen keuze.

 

Wat mensen zeggen: 

Lieve Charlotte, nogmaals van harte bedankt voor de fijne baarmoeder activatie die ik van jou mocht ontvangen. Ik heb daarna nog heerlijk genoten in de natuur en heb het ritueel daar afgerond en nagevoeld. Was een bijzonder moment. Soort van afscheid van dingen die mij niet meer langer dienen of niet meer bij mij horen, of nooit van mij zijn geweest. En vooral ook een nieuw begin om in mijn kracht te stappen en er te mogen zijn en het ook toe te laten. Ik voel me nu heel erg energiek en blij en tevreden. Een diepe rust in mezelf. Ben ook dankbaar dat ik tijdens de activatie zo een mooi beeld bij kreeg/mocht voelen, die mij helpt om die kracht te voelen en weer in te stappen als ik er toch weer even uit zou zijn. Dat vind ik heel fijn. En die prachtige ketting die nu bij mij hoort en ook zo'n waardevolle reminder is. Het voelt als een soort nieuw begin. Ik kan het nog niet helemaal goed in woorden vatten... maar voor zo ver dit... Ik kan het van harte aanbevelen om via deze mooie activatie weer verbinding met jezelf en liefde te maken. Charlotte Aliyah biedt ook een fijne en veilige omgeving, het voelt echt als een cadeau voor mezelf. Dank je wel. Liefs Britta 
 
 
 
Subscribe for Newsletter top