Back Logo Aliyah

Derde Oog Activatie

Leer Helder Zien door de Ogen van de Creator, want dat Ben Jij!

Boek je Activatie hier 
 
Gaandeweg in ons leven hebben we onszelf (onbewust) een zienswijze gecreëerd die niet in balans kan zijn met onze Echte Waarheid, maar gebaseerd is op illusies. Achter onze ogen en derde oog liggen lagen van ervaringen die jouw zicht op de Wereld hebben doen veranderen. Jouw ondersteunend in de creatie van de door jouw zelfgekozen -onbewuste- zienswijze, gebaseerd op angstpatronen in plaats van liefde. We kunnen onze Zienswijze bewust veranderen, wat wil jij wel en niet Zien in Jezelf en de Wereld? 
 

De Derde Oog Healing ~ Activatie: 

  • Geeft healing op je Derde Oog en schoont je oculaire kanaal op. 
  • Activeert je pijnappelklier en slapend DNA op een diep niveau.
  • ‘Trekt’ ervaringen uit je energieveld die jouw zicht op jouw Zuivere Waarheid belemmeren (vanuit je kindertijd, jeugd en of andere traumatische ervaringen). Vervangt deze met nieuwe hoog frequente Activatie Codes die jouw energie/zijn omhoog trekt en je in een versnelde Ascensie zetten. 
  • Zorgt dat je stap voor stap jouw Wereld gaat Zien en creëren a.d.h.v. jouw Heldere Waarheid.  
  • Verbindt jouw ogen en Derde Oog energetisch weer met jouw handen. Zodat Alles wat je Innerlijke Oog ziet, je ook Waarheid kunt maken. 
  • Integreert verloren zielseigenschappen uit andere levens en je kindertijd. 
  • Je krijgt een stimulerende/zelfhelende/activerende tool mee waarmee je thuis mee aan de slag kunt voor ultieme activatie.  
En nog veel meer dat alleen maar ervaren kan worden.... 
 
Deze activatie is een unieke combinatie van afstemming van alle lichamen, shakarah- en aurahealing, gesproken LightLanguage en diep energiewerk met Lemurisch Kristallen en de Lemurian Council of Light. Deze combinatie is een compleet pakket dat ervoor zorgt dat jouw helderziende kanaal en energieveld wordt opgeschoond en geactiveerd, om de universele energie/informatie vanuit de Bron en je Hogere Zelf (beter) te ontvangen. 
 


Investering

Derde Oog Activatie: €150,- 
Kristalketting + € 55,-
 
De Derde Oog Actvatie kan worden uitgebreid met een persoonlijke 1 op 1 rapé ceremonie voor €45-, 

Of kies voor een traject!
Check inhoud pakketten hier
 

♥ 

Kristalketting

Voor deze activatie wordt Lemurisch Zaad of CodeKeeper of Freedom 2.0 (Root of Lemuria) gebruikt. De kristalketting is een zéér waardevolle toevoeging op alle sessies, omdat het lagen van bewustzijn activeert die nog niet ontdekt zijn in alle richtingen van tijd en ruimte. Charlotte kiest persoonlijk voor jou het kristal uit dat tijdens de sessie(s) wordt gebruikt, zodat het is geladen en diep geactiveerd met de energie & codes die worden doorgegeven. Charlotte werkt voornamelijk met Lemurische en zo ruw mogelijke Nieuwetijds kristallen, om oude kennis en wijsheid (vanuit de vorige Gouden Tijdperken) nu weer in ons te laten ontwaken. Het kristal zorgt voor persoonlijke ondersteuning bij je ontwikkeling/ascensie, omdat het geladen is met jouw persoonlijke energie en codes. Na de sessie wordt ket kristal als ketting ingebonden met kleur ketting naar eigen keuze.

 

Hapé

Hapé (of rapé) is een poedermix van medicinale planten met voornamelijk als basis Mapacho. Mapacho is een heilige tabacoplant dat intenties vasthoudt en lichaam, ziel en geest reinigt met de kracht van de planten. Het wordt ook wel het 'sjamanistische ritueel voor het reinigen van je hoofd' genoemd. Het helpt bij het loslaten van emotionele, fysieke en geestelijke onbalans en helpt de heldere verbinding met je intuïtie te herstellen. Hapé wordt in de neus geblazen en opent het derde oog en kruinchakra, maakt je hoofd rustig waardoor dieper in je lichaam~hart zakt. Dit kan gecombineerd worden met de Lemurische Activaties en wordt ook gebruikt tijdens Ayahuasca Ceremonies.
 
 
Subscribe for Newsletter top