English | Nederlands

Free Yourself

Free Yourself

Services

Alle services die Charlotte aanbiedt, zijn voor eenieder die zich van binnen fijner en completer wil voelen, zichzelf beter wil leren kennen en een leven wil leiden vanuit het Hart voor zichzelf en zijn omgeving. 

Hoeveel afspraken?

Dit is afhankelijk van ieder zijn doel. Ieder mens is uniek en reageert anders, dus ieder ontwikkelingsproces heeft zijn eigen kenmerken en tempo. Tevens besluit je altijd zelf of je door wilt gaan of dat je het voldoende vindt. 

Tijdens de sessie

Het gevoel tijdens en na iedere sessie is altijd anders. Er wordt alleen gevraagd om je schoenen uit te doen, zodat er goed contact is met de vloer en de energie vrijelijk kan stromen. Je zit op een krukje of ligt op de behandeltafel. Je kunt tijdens de sessie sensaties ervaren die variëren van warmte, kou, tintelingen, emoties of beelden die op kunnen komen of juist een dieper gevoel van ontspannenheid. Je kunt ook niets voelen.

Vertrouwen

Aguia's Centre vindt het heel belangrijk om je te ontvangen in een veilige, energetisch schone en vertrouwelijke omgeving. Alles wat zich in de ruimte afspeelt, is strikt vertrouwelijk en zal de ruimte dan ook nooit verlaten.

top