Back Logo Aliyah

Pakketten

Onderstaande pakketten kunnen zowel 1 op 1 als op afstand worden ingezet. In deze tijd van de Nieuwe Aarde zijn er zoveel technieken aanwezig in ons Hart, dat we niet meer fysiek hoeven te reizen om de energie~codes~healing te ontvangen die we nodig hebben voor onze groei en ontwikkeling. Energetisch werk op afstand biedt de mogelijkheid om in je eigen fijne ruimte te blijven en we samen kunnen werken aan jouw Balans op ieder niveau. Iedere sessie is een hart tot hart transmissie met diepgaand persoonlijk energiewerk. Zodat jij kunt genieten van optimale Balans in Liefde met jezelf en je omgeving. Iedere sessie wordt standaard opgenomen op audio, zodat je die altijd terug kunt luisteren voor diepere integratie en advies. 
 

♥ ENERGIE BOOST (60 min) 

Deze sessie is handig als je even 'snel' gevuld wilt worden met een boost van liefde en licht. Je krijgt dat zetje in de rug dat je op dat moment nodig hebt.
~ Korte Inscensie Sessie. 
~ Multidimensionale audio van +/- 20 min. 
 

♥ SINGLE SESSIE (90 min).   

~ Volledige Inscensie Sessie.
~ Multidimensionale audio van +/- 30 minuten.
~ Videobellen voor en na de sessie met helder advies om de energieën te belichamen. 
 

♥ SOULBATH (120 min)

~ Volledige Inscensie Sessie.
~ Kaartreading voor verheldering van je vragen. 
~ Persoonlijke Kristalketting.
~ Multidimensionale audio van 35-40 minuten.
~ Videobellen voor en na de sessie met dieper en helder advies om de energieën die zijn doorgekomen te belichamen.

--> Een SoulBath wordt geadviseerd als je nog geen sessies bij Charlotte hebt gedaan i.v.m. dieper leren kennen van je energiesysteem. 

 

Investering Sessies

~ Energie Boost     € 99,-

~ Single Sessie      € 150,-  
 
~ SoulBath             € 250,- 

   Kristalketting       € 55,-

 

TRAJECTEN  

Trajecten bestaan uit 3 of 6 sessies en passen we aan op jouw persoonlijke behoefte en doel. Alle sessies kunnen hierbij aan de orde komen. We starten als eerste met een Inscensie sessie, zodat Charlotte jouw energiesysteem beter kan leren kennen. Hierna voelen we per sessie in welke sessie op dat moment het beste bij je past. Deze trajecten zijn daarom zeer transformatief en levensveranderd, omdat jij die échte persoonlijke aandacht krijgt en iedere sessie diep alchemistisch multidimensionaal energiewerk is!
 
~ Sessies van +/- 100 min. 
~ Inclusief kaartreading en diepere coaching met veel ruimte om vragen te stellen die mee worden genomen in de aansluitende energiesessie. 
~ Whatsapp begeleiding tot aan je laatste sessie. 
~ Multidimensionale audio van iedere sessie (wanneer traject online is).
~ 1 gepersonaliseerde kristalketting.
Sessies worden gedaan via zoom zodat readingen worden opgenomen en toegezonden tezamen met de sessie audio, wanneer we een online traject doen. Download hier via zoom.us 
 
Voel jij dat je die diepe duik in jezelf wilt maken? Ben jij er klaar voor om je te committen aan het pad van zelfontwikkeling? 

Neem hier contact op voor je GRATIS 15 min. kennismaking

 

Investering Traject

3 x Sessies  €555,- 
6 x Sessies  €999,- 
 
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en samen met jou aan jou te werken! 

 

Kristalketting

Charlotte kiest persoonlijk voor jou een kristal uit dat tijdens de sessie(s) wordt gebruikt, zodat het is geladen en diep geactiveerd met de energie & codes die worden doorgegeven. Charlotte werkt voornamelijk met Lemurische en zo ruw mogelijke Nieuwetijds kristallen, om oude kennis en wijsheid (vanuit de vorige Gouden Tijdperken) nu weer in ons te laten ontwaken. Het kristal zorgt voor persoonlijke ondersteuning bij je ontwikkeling/ascensie, omdat het geladen is met jouw persoonlijke energie en codes. Dit maakt het een zéér waardevolle toevoeging op alle sessies, omdat het lagen van bewustzijn activeert die nog niet ontdekt zijn in alle richtingen van tijd en ruimte. Na de sessie wordt het kristal als ketting ingebonden met kleur ketting naar eigen keuze.
  

NEEM HIER CONTACT OP

 

Wat mensen zeggen:

"Door Charlotte haar traject is er iets in mij ontwaakt dat ik nooit meer kwijt wil. Liefde en respect voor mezelf. Het mogen zijn wie ik ben zonder oordelen, gewoon zijn in alle liefde en positiviteit. En daar wil ik ook naar leven en mezelf omringen met mensen die ook zo in het leven staan. En waarbij ik, ik mag zijn. Ik ben blij en dankbaar dat ik Charlotte ben tegengekomen en dat dit er mede uit voortgekomen is."  Madelaine

 

"Ik ben Charlotte dankbaar voor alle mooie veranderingen die ik door haar sessies en activaties heb mogen ervaren. Meer innerlijke rust, meer gaan leven vanuit mijn hart, en een gezuiverde kijk zowel naar binnen als naar buiten zijn enkele van de prachtige gifts die ik heb mogen ontvangen." Arold 

 

Subscribe for Newsletter top