Back Logo Aliyah

Inscensie Sessie

Boek je Sessie hier 

Het doel van een Inscensie/Ascensie Sessie is om jou dichterbij je Hart te brengen en van hieruit te gaan leven. Deze unieke sessies werken tot op het diepste niveau van je Zijn en brengen balans in alle (energetische) lagen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het activeert jouw zelfhelende vermogen en verhoogt je energie. Het herinnert je innerlijke kracht en Ware Essentie, zodat jij stap voor stap de vrijheid kunt ervaren die je wilt en kunt leven in overeenstemming met het Universum. 

Een Inscensie Sessie... 

 • Geeft inzicht en balans op alle Levensgebieden.
 • Stabiliseert en kalmeert gedachten en emoties, laat stress en pijn los. 
 • Balanceert en activeert alle chakra's op ieder niveau en schoont je energiebanen.
 • Geeft je (weer) diepere helderheid en focus,
 • Maakt je los van oude (op angst gebaseerde /karmische/ traumatische) patronen, zodat je deze ook daadwerkelijk kunt doorbreken!
 • Geeft jouw levensenergie een boost en laat het (weer) dieper stromen. 
 • Balanceert en stimuleert de mannelijke en vrouwelijke energieën tot perfecte balans. 
 • Geeft een diepere verbinding met de energie van de Nieuwe Aarde en de oneindige Bron in jezelf.
 • Maakt ruimte voor nieuwe lagen in je bewustzijn: je upgrade al je lichamen (fysiek, emotioneel, mentaal, spirit).
 • Creëert overvloed in je leven, gedachten en emoties. 

Iedere sessie is diep persoonlijk alchemistisch energiewerk en er wordt altijd gewerkt met kristallen, lightlanguage en soundhealing. Omdat het pad van bewustzijn voor een ieder verschilt, is iedere sessie uniek van aard en wordt ingedeeld naar de behoefte en wens van ieder moment. Deze sessies zijn zéér persoonlijk en een snel ontwikkelende manier voor jouw inscensie. Deze sessies zijn daarom ook iedere keer anders en afhankelijk van de aard van het proces waar jij je in je leven op dat moment in bevindt.  

Ascensie/Inscensie betekent het verhogen van je trillingsfrequentie/energie, stijgen naar een dieper niveau van bewustzijn IN jezelf. Het activeert nieuwe/onontdekte (andere) lagen in jouw bewustzijn die je in de tijd erna verder zult ontdekken. 

Investering

Energieboost 60 min (alleen op afstand)
€99,-

Single Sessie 90-100 min
€150,- 
 
SoulBath 120 min
€250,- 
(Inclusief reading & kristalketting)
 
 
Iedere sessie is altijd uit te breiden met een persoonlijke kristalketting voor €55,-
 

Check inhoud sessies en pakketten HIER

♥ 

Kristalketting

De pakketten bevatten een persoonlijke kristalketting. Dit is een zéér waardevolle toevoeging op alle sessies, omdat het lagen van bewustzijn activeert die nog niet ontdekt zijn in alle richtingen van tijd en ruimte. Charlotte kiest speciaal voor jou een kristal uit dat tijdens de sessie(s) wordt gebruikt, zodat het is geladen en diep geactiveerd met de energie & codes die worden doorgegeven. Charlotte werkt voornamelijk met Lemurische en zo ruw mogelijke Nieuwetijds kristallen, om oude kennis en wijsheid (vanuit de vorige Gouden Tijdperken) nu weer in ons te laten ontwaken. Het kristal zorgt voor persoonlijke ondersteuning bij je ontwikkeling/ascensie, omdat het geladen is met jouw persoonlijke energie en codes. Na de sessie wordt ket kristal als ketting ingebonden met kleur ketting naar eigen keuze.

 


 De Inscensie sessies op een dieper niveau... 

 • Geven een stabielere verbinding met alle lagen van je hogere zelf.
 • Activeert inactief DNA in jouw energetische blauwdruk.
 • Past jouw energetische geometrie aan om alle energie beter door te laten stromen. 
 • Verwijderen energieën die niet van jou zijn en geeft hierdoor (pijn)verlichting.
 • Opent en activeert jouw authentieke kanaal waar je stap voor stap bewuster van wordt. 
 • Lost karmatische patronen op en schonen je (voor-)ouderlijnen waardoor je hiervan loskomt. 

 

Wat mensen zeggen: 

"Tijdens de sessie heb ik gevoeld hoe je werkt en het was spot on. Je healing gaf directe verlichting. Het heeft een dynamische wending gegeven aan het doorgronden van alle lagen pijn en de zware energie die we allebei hebben gevoeld, werd uit mijn lijf getriggerd door jouw gesproken HeartLanguage woorden en je handen. Echt heel bijzonder. Ik hoop dat je door gaat met dit werk, want dit is jouw gift. Jij hebt die verbinding, ik heb het gezien. Bedankt voor je onvoorwaardelijke Liefde". 

 

Subscribe for Newsletter top