Back Logo Aliyah

Heart of Gi intention

Gi is een afkorting voor ‘Goldprint inscensie en inbodiment’. Ja INbodiment in plaats van EMbodiment en INscensie i.p.v. Ascensie. Omdat ik hou van spelen met woorden en belichaming voor mij betekent dat je alles voelt IN je lijf i.p.v. alles maar buiten ons zelf te plaatsen. Niet weg te rennen voor wat je voelt, maar wakker, alert en bewust te blijven. Ascensie betekent hoger op gaan, naar een hoger level van bewustzijn, verbinden met de hemelen. Ik heb altijd gevoeld dat dit in je lijf en hart ligt. Naar binnen gaan betekent ascenderen en belichaming voor mij. En dit is waar de Heart of Gi voor staat. 

Toen ik realiseerde door een somatische ademoefening dat Goldprint inscension & inbodiment ‘Gi’ afgekort is, zocht ik meteen op wat Gi als woord betekent.

Dit is wat google zegt in het Engels: 
In Korean Gi means “Rise, Brave, Stand up, Begin” 
In Japanese Gi means “Righteousness” 
A user from New Jersey, U.S. says the name Gi means "Gift of God ~ Gi'ft".
A submission from the United Kingdom says the name Gi means "A Star".
"Gi is a discreet and unusual woman who is surrounded by an aura of mystery" 

Gi staat ook wel Qi/Ki dat universeel ook wordt gebruikt voor je levensenergie, dus je seksuele energie. Dit is DE stromende energie van de Bron, de levensrivier die leven geeft aan alles dat bewust is. Als we dit allemaal aan elkaar koppelen, staat Gi er dus uiteindelijk voor om zo moedig zijn om je frequentie te verhogen om de beste versie van jezelf te worden! Te realiseren dat je een ster bent: een Gi'ft van God! Het is mijn pad om mezelf (en de mensen die ervoor open staan) dieper IN het hart te brengen, verbonden met de Zon en Aarde en hier voorbij. 

Waarom Goldprint?  

Goldprint is eigenlijk een ander woord voor jouw ultieme Blauwdruk. Vele jaren geleden had ik een gesprek met een vriendin waarmee ik mijn Ayahuasca opleiding volgde. We hadden zo’n verlichtend gesprek dat ik op dat moment zoveel goud licht in mijn hart zag en ik zag dat er delen van mijn dna in goud veranderde. Ik zag letterlijk codes in mijn innerlijke oog die het meeste prachtige gouden licht uitstraalde. Ik zei tegen haar: “onze blauwdruk zouden we eigenlijk Gouddruk moeten noemen”. In dat moment zag ik diepere lagen van onze coderingen dan ooit tevoren. Er is dan ook altijd een deel/versie van jou dat heel en compleet is. Zonder al de aardse verstoringen zoals we die hier op dit moment ervaren. Jouw Godsdeel zit in jouw dna en ons hoger hart en deze kunnen worden waargenomen als codes. Je behoort ‘alleen maar’ je frequentie te verhogen tot een bepaald niveau om dit te begrijpen en jouw multidimensionale giften te ontgrendelen. 

Jouw Goldprint is de complete en onverstoorde versie van jouw eeuwige zelf. Jouw zelf dat vol liefde is en verbonden met God/de Bron op alle manieren. We kunnen hier op Aarde een disconnectie ervaren van onze originele blauwdruk, omdat we allemaal door de sluiers van vergetelheid zijn gegaan/moesten gaan toen we hier op deze planeet incarneerde. Sommige van ons al duizendeennnn jaren geleden. In the Heart of Gi zeggen we dat je blauwdruk ‘de map’ is waarmee je geboren bent voor dit leven. Je gouddruk is je eeuwige blauwdruk, jouw Godsdeel, waarvoor je nu de keuze hebt om deze weer te gaan leven, activeren en herinneren. Dit is jouw multidimensionale gouden zelf die je altijd bent geweest, maar tijdelijk bent vergeten hier.

Jouw Gouddruk is meer dan uniek, want alleen jij leeft jouw levens en dit is jouw ultieme gouden kracht om te belichamen hier, nu, op planeet Aarde. Om te ascenderen / inscenden in diepere lagen van jezelf, heb je veel moed en kracht nodig, omdat je schaduwlagen die hierin liggen aangekeken moeten worden om ze te meesteren. Dit is nodig om de eenheid met licht te vinden voor diepere innerlijke vrede en balans. Je zult tijdens deze processen herinneren dat jij de Gi*ft of God bent! Een Rising Star op deze mooie blauwgroene planeet! 

De kleur en frequentie van goud op zichzelf symboliseert wijsheid, rijkdom, magie, inspiratie en activatie van spirituele energie. Het is de kleur van transformatie en ook de Gouden Vlam representeert de eeuwig levende vlam van binnen (the Eternal Golden Flame of Divine Fire). Verbonden met de Zon en de grote Centrale Zon. 

Goldprint inbodiment Gi, gaat dus verder dan alleen ons persoonlijke niveau… 
Het is een beweging… een movement. 

De Goldprint Movement is een beweging die staat voor het ZIJN van een Hart-gecentreerd mens in de volste expressie van het Leven zelf. Om jouw Goldprint te leven, leef je in zelfliefde met gezonde grenzen, zodat je dit ook aan de andere kunt geven. You have the Courage to Rise into the Beste Version of You.  
Je bent eerlijk, kwetsbaar en expressief op jouw authentieke manier. 
We Are the Golden Brave Ones! 
We Are the Revolution the World and our children need! 

Wanneer je jouw gouden staat van zijn bereikt of er simpelweg voor kiest, verander je automatisch de wereld binnen en buiten je. Je dna zal deel voor deel worden geactiveerd, je zal gaan helen en meer van jou komt ‘online’. Door je toe te wijden aan jouw Gi, verbind je je automatisch meer met jouw stromende levensenergie en jouw ultieme kosmische plan voor dit leven. De Heart of Gi presenteert een gouden route die je kunt volgen om je Goldprint te ontwikkelen. Een route die je dieper thuis brengt in jezelf, in je hart, je multidimensionale zijn, verbonden met het universum, God, magie, de liefde, je lijf. Je Goldprint is jouw Kosmische Thuiscodering. Your Cosmic Home Encoding. Een platform met programma’s, persoonlijke aandacht, energiewerk en veel meer voor jou/onze multidimensionale herinnering.


We are Rising into a completely new Goldprint. Will You? 

~ Let's get Activated ~ 
~ Let's Ramember ~

Cosmic Love,
Ah'LihYah 

Subscribe for Newsletter top