Back Logo Aliyah

Over Charlotte Ah'LihYah

Hey Mooi Hart, 

Laat me wat over mezelf vertellen, het is fijn elkaar wat beter te leren kennen! Ik ben geboren op 1 juni 1987 in een klein dorpje Maasland (Zuid-Holland). Ik woon nu nog steeds in NL, maar heb in 2019 en 2020 in Engeland gewoond in een dorpje Glastonbury wat ontzettend transformatief was. Als je ooit de kans krijgt om te leven / verblijven / wonen op zo’n ontzettend mooie krachtplaats, volg alsjeblieft je hart. Het is het zo waard!

Ik heb HBO Personeel & Arbeid gestudeerd en ben dan ook HR adviseur geweest tot eind 2017. Ik was net 21 jaar toen ik afstudeerde en gedurende deze tien jaar in het werkveld, heb ik zeer brede werkervaring opgedaan op het gebied van gezondheid en balans. Ik was de spil in het werkveld tussen mijn collega’s, het personeel, het management, de directie en de bedrijfsarts. Ik deed de salarisadministratie en was verzuim-casemanager. Ik creëerde hiermee de mogelijkheid om mezelf en humanity’s heart, body en mind goed te observeren. Ik ben zelf mijn eigen spirituele ontwaking en ascensie/inscensie gestart rondom mijn 18e. MIjn ouders gingen rond mijn 20e scheiden en ik vroeg me toen al een poos af waarom ik zoveel gevoeliger was dan mijn andere klasgenoten en ik zoveel spanning voelde tussen mijn ouders. 

Na mijn afstuderen heb ik vele cursussen en sessies gevolgd voor mijn eigen spirituele en persoonlijke ontwikkeling op het gebied van energetische therapie, engelen cursussen, kristaltherapie, meditatie, reikimaster en sjamanisme. Ik heb een tweejarige opleiding gevolgd tot energetisch healer/therapeut en in 2014 is het plantmedicijn Ayahuasca op mijn gekomen. Ik heb tot het opzeggen van mijn baan vele Ayahuasca Ceremonies bijgewoond en hiervoor ook een tweejarige training gedaan, zodat ik zelf leerde werken met dit medicijn en het ook zelf kon brouwen. Dit ceremoniële werk plus twee heart-tattoo initiaties van Ahneyah Yahrin (www.araina.garden) hebben mijn multidimensionale hart doen ontwaken. Maar ik wist diep van binnen dat er nog meer moest zijn…

Na deze diepe initiaties wist ik dat ik de kracht en moed moest opbouwen voor de levensveranderingen waarvan ik wist dat ik die wilde en moest maken: baan opzeggen, huis verkopen en mijn hart mij laten leiden door het leven. Dat deed ik dus. Na veel moed, heb ik mijn baan opgezegd eind 2017, mijn huis verkocht in november 2018 en ben ik gaan reizen en uitgekomen in Glastonbury Engeland. Ik heb het gevoel dat ik hier in die twee jaar dat ik daar was, meerdere levens heb geleefd. De tijd werkt hier zo anders op deze immens krachtige plek waar vele leylijnen samen komen. Ik heb zoveel initiaties en wijsheid mogen ontvangen van het heilige Avalon land dat zoveel illusies, voorouderlijke energieën en oude tijdlijnen heeft doorbroken waarvan ik niet wist dat dit mogelijk was. Tijdens mijn tijd hier gidste mijn hart mij naar trainingen over Base 12 Morphogenetic Physics wat een nog diepere breakthrough in mijn bewustzijn heeft gegeven en ik nóg meer illusies ging doorzien in onze matrix. Het was ongekend mind-blowing. Mijn mind en heart expandeerde in zulke multidimensionale wegen dat je met je hoofd niet kunt omvatten. Hoe ging ik dit naar de aarde brengen? En hoe kreeg ik nu aardse tools voor al deze cosmische shizzle?

Hieruit is dan ook “ The Heart of Gi” geboren… Het is mijn missie om iedereen die er voor open staat, zijn multidimensionale hart te gidsen naar zijn Goldprint Belichaming (IN-BODY-MEANT). It’s Meant to Be IN your Body! Ik werk dus vanuit “the Heart of Gi” om jou hierheen te begeleiden. Je kunt immers alleen teachen wat je zelf hebt bereikt, anders ben je lekker spiritueel aan het by-passen. 

Stap voor stap integreerde en belichaamde ik hogere lagen van mijn multidimensionale identiteit, waardoor ik nu volledig het pad van inscensie omarm. Ik ben committed aan de hogere service van de mensheid. Ik probeer in mijn allerbeste vermogen een veilige space voor jou te creëren, zodat jij jouw innerlijke wereld mag ontdekken, illusies mag doorbreken, pijn mag helen, je dna mag activeren en jouw balans mag vinden en behouden op alle lagen van je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele bewustzijn. Ik ben diep geïnspireerd door ons oneindige bewustzijn en om jou te laten inzien dat jouw eigen dna (!) de codes van vrijheid, verbinding, gezondheid en rijkdom bevatten. Ik ben erop gebrand om zoveel mogelijk baarmoeders en harten te activeren en bevrijden in hun eeuwige staat van Liefde. 

Ik ben hier om jou/ons te supporten in de activatie, herinnering en belichaming van jouw Multidimensionale Goldprint. Soms is het handig te definiëren wat je voor werk doet hier op deze planeet, maar eigenlijk kan ik dat niet zo goed, want ik doe zoveel... Maar voor nu vind ik deze zelfverzonnen Engelse namen wel passen: Cosmic Medicine Woman, Goldprint (he)Artist en Activator en Solar Womb Sourceress. 


Cosmic Love,
Charlotte Ah'LihYah
Subscribe for Newsletter top