Back Logo Aliyah

Goldprint Logo Design

Een persoonlijk Goldprint Logo Design is een heel speciaal proces. Onze Hogere Zelven zullen de code doorbrengen voor jouw harts missie en om je business uit te lijnen met jouw hoogste tijdlijnen. Zelf als je niet weet wat je missie is, maar je weet wel dat je een verschil wilt maken op deze planeet en in meer vrijheid wilt leven: dan is dit een prachtige service! Zie deze service als een expansieve energie transmissie die je dieper zal openen en activeren. 
 

Je Goldprint Logo Design…

♦ Opent, activeert, herinnert de multidimensionale opties voor jouw Zielenwerk hier op Aarde. 
♦ Creëert een stabiele een veilige container om te ontdekken in welke realms je wilt werke / actief wel zijn. 
♦ Is een ‘psychic surgery’ op de energie van je business, verwijdert mis-alignment en laat alleen de hoogste frequenties toe. 
♦ Geeft een continue begeleiding vanuit het pure Bewustzijnsveld zodat jij ‘on track’ blijft. 
♦ Verbind je met de Golden Age en New Earth Frequencies. 
♦ Trekt de klanten aan of de frequentie waar jij wilt werken.  
 
 

Wat ontvang je in deze service?

♦ Videocall voor en nadat je logo design klaar is. 
♦ Multidimensionale Logo Code in goud, zwart en wit. 
*Gedigitaliseerd in verschillende formaten. 
♦ 2 discussiemomenten voor verandering na je eerste digitale design. 
♦ Audio Reading met Logo Code uitleg. 
♦ Audio met Soundlanguage Activatie. 
♦ Gepersonaliseerde Kristalketting (gebruikt tijdens designen).
 

Wat gebeurt er als je een Goldprint Logo Design wil starten?

Allereerst, vind ik het altijd fijn om even te bellen en je alles uit te leggen! Dus mail me op heart@charlotteliyah.com of bericht me via instagram en we plannen een belletje van 15/20 min voor je vragen.  

Dan plannen we onze videocall in om elkaar beter te leren kennen. Het is uiteraard belangrijk voor me om te weten wie je bent, waar je naartoe wilt bewegen zodat ik deze elementen kan verwerken in je logo. Hierna zal ik intunen op je bedrijf en persoonlijke energieveld, hier energiewerk op verrichten en je hier verslag van geven. Daarna is het even aan de agenda’s wanneer ‘de opening’ plaats vindt wanneer de code zich zal laten ontvouwen. Daar heb ik vaak zelf niet zoveel over te zeggen. Dat verzinnen ze boven haha. Tot het volledige proces is afgerond, ‘draag’ ik je in mijn energieveld en is er een energetische uitwisseling. 

Wanneer ik start met tekenen, laat ik je dit uiteraard weten want dit is een speciaal proces. Ik open mijn kanaal, verbind mijn hart met de jouwe en de hoogste 12 dimensionale energieën beschikbaar in dat moment voor jou en je business. Ik maak een mooi altaar, brand een kaarsje, creëer een mooi grid met codes, mijn eigen kristallen het kristal dat ik heb uitgekozen voor jou om mee te werken. Je kristal ligt in het midden zodat het alle energieën en downloads opvangt en opslaat die voor jou doorkomen. Het kristal zal je van informatie en energie blijven voorzien m.b.t. alle thema’s die verbonden zijn aan je logo.

Zodra ik klaar ben met designen op papier, plannen we een videocall voor uitleg van je Goldprint Logo. Hierna wordt het doorgegeven aan mijn super getalenteerde vriendin Alanah Starlight die je logo zal digitaliseren. Ik digitaliseer je code dus zelf niet! Alanah is reizende door Europa, dus ook afhankelijk van haar agenda start de digitalisatie. Hierna heb je 2 mogelijkheden om kleine details aan te passen qua schaduw en je font te kiezen voor de nama van je bedrijf. 
 

INVESTERING

€999,-  
 
(Het pakket is inclusief verzendkosten design binnen NL, buitenlandse shipping wordt extra gerekend)

Wil je meer designs zien, check dan mijn insta via: @charlotte.aliyah
 


Contact me via de contactpagina onderop de homepage of stuur me een email op heart@charlottealiyah.com 

Subscribe for Newsletter top