Back Logo Aliyah

Goldprint Tattoo Design

Wat jouw Goldprint Tattoo Design precies inhoudt?
BEKIJK HIER 
mijn introductie video op youtube! Of lees hieronder alle info. Veel plezier! 

Ons energieveld bestaat uit vele lagen die we waar kunnen nemen in vele vormen, licht en geluid. Deze energielagen bestaan dan ook uit stipjes, symbolen, cirkels, streepjes en patronen die samen codes vormen. Deze codes houden de herinnering vast van de programmering van onze cellen (dus dna) en multidimensionale levens, onze kern en beyond. Van vele lagen zijn wij ons onbewust en zijn dan ook inactief. Aan ons is nu de keus om deze codes bewust te activeren en herinneren. Door mijn vele jaren van toewijding aan mijn healerschap en spirituele/persoonlijke ontwikkeling, kan ik deze codes in energievelden waarnemen en channelen. 
 
Vanuit vrije wil wordt ons nu de keuze geboden om deze inactieve codes in ons bewustzijn te activeren, waardoor jij je gouden kern mag herinneren en jouw gouden pad mag gaan bewandelen. Het pad van 'service to others' instead of 'service to self'. Het pad van Liefde en Bewustwording. En dit is voor iedereen anders, want alleen jij hebt jouw (multidimensionale) levenservaring en komt jouw specifieke kwaliteiten hier op Aarde brengen. We zijn namelijk allemaal geboren met inactief dna plus de verstoringen en trauma in onze voorouderlijke lijnen, waardoor we ziektes kunnen ontwikkelen en dit ons weerhoudt van het binnenbrengen van hogere frequenties. Dit ligt dus ook opgeslagen in jouw geometrie en door het activeren van deze codes, kan dit stap voor stap, laag voor laag worden opgelost.  

Jouw Goldprint is jouw Gouddruk, jouw ultieme geometrische blauwdruk waarin je nu de keuze krijgt om deze te gaan leven en ontwikkelen voor de Nieuwe Wereld, the New Golden Age. Er is namelijk altijd een deel van jou dat een directe herinnering heeft aan de afscheiding van God, de oneindige Bron en dit is waarmee ik mij verbind als ik voor jou je Goldprint mag gaan designen. Vanuit de Quantum Wereld bevindt de toegang tot jouw Go(l)dprint zich in jouw Hoger Hart en in dimensies 12 en hoger. Dit is dan ook hoe ik werk. 
 

Wat is het resultaat? 

Het kiezen voor je Goldprint Activatie en Belichaming (Goldprint inscensie & inbodiment) zal innerlijke processen op gang brengen van heling, herstructurering, opening, activatie, transformatie, frequentie verhoging en re-alignment. Je Goldprint zal je blijven begeleiden naar een leven van diepere balans, heling, gezondheid, vrijheid, expressie, expansie, rijkdom, dankbaarheid en nog veel meer waar jij je op focust. Het zal illusies en neppe shizzle uit je leven verwijderen, zodat jij in verbinding komt met jouw waarheid, jouw Gods-deel en je van hieruit gaat leren leven. Jouw Goldprint inscensie is dus een diep alchemistisch activatie- en transformatieproces, een echte heart-medicine journey voor jouw authenticiteit. Zie het als een fast-track coaching traject dat je direct verbindt met je kern en je dit zo diep kunt laten stromen als jijzelf toestaat. Jouw Goldprint Tattoo is tijdloos en zal je blijven voeden voor de rest van je leven. Je doet dit niet alleen voor jezelf, maar je kiest automatisch voor verbinding met de Nieuwe Wereld tijdlijnen voor jezelf en iedereen om je heen. Hoe hoger jouw frequentie, hoe beter dit is voor jouw/de wereld. Dit zijn dus niet ‘zomaar mooie geometrische designs’. Het is een diepe DNA Activatie Code, getekend door mij, gecreëerd door onze Hogere Zelven! 
 

Dit is voor .... 

De FreedomSeeker in any way! De healer, therapeut, coach, manager, ondernemer of simpelweg voor jou als jij wil leven vanuit je hart, jouw kern, in verbinding, je frequentie wilt verhogen en gewoon de beste versie van jezelf wil zijn/worden en kiest voor de Nieuwe Wereld! 

 Wat gebeurt er als je jouw Goldprint Tattoo wilt laten designen? 

Bekijk hier mijn introductie video over wat je Goldprint Tattoo allemaal inhoudt, mocht je dit nog niet gedaan hebben... Heb je hierna vragen mail me dan op heart@charlotteliyah.com of bericht me via instagram en we plannen een belletje! In het pakket zit een sessie, je design en een persoonlijk gemaakte kristalketting. Dus niet het tattoeëren zelf! De tattoo is in principe alleen 'de Kroon' van het energetische werk wat we samen doen! We plannen de sessie van +/- 2,5u zodat wij elkaar beter leren kennen, ik op jouw energieveld kan afstemmen, deze schoon kan maken en jouw energieveld went aan de frequenties die ik door zal brengen voor je. Ik haal lagere frequenties en entiteiten weg, maak je chakra’s schoon en je krijgt simpelweg een frequency-upgrade. Dan kan ik beter werken in je energieveld wanneer ik start met designen. We laten de sessie minimaal 2-4 weken inwerken, tijd is afhankelijk van jouw integratieproces. Zodra ik voel dat het de dag is, dan verschijnen er beelden in mijn innerlijke wereld over je design, denk ik meer aan je en/of droom ik over je geometrie. 

Ik creëer een prachtig altaar, kies een kristal uit wat bij je past, brand een kaarsje en verbind me vanuit de puurheid alleen met jouw Hoger Hart, jouw Godsdeel (D12-15), de Zon en de Aarde, de elementen en windrichtingen om je design door te laten stromen. Na je design plannen we een videocall en leg ik uit wat ik heb ervaren en waar je Goldprint voor staat. Je reading is opgenomen op audio, je ontvangt nog een audio met je ingesproken goldprint activatie en ik bind het kristal persoonlijk voor je in. Deze is dan geladen met alle energieën die voor je zijn doorgekomen. Het kristal blijft je energieveld voeden in alle lagen die ik heb geactiveerd en verbonden. Dit hele proces kost me +/-6 uur, afhankelijk van de grootte van je design. Tot je design af is, ‘draag’ ik je in mijn energieveld en ben je energetisch met mij verbonden voor jouw persoonlijke frequentie verhoging. 

 


Wat ontvang je dus in deze Service?

GOLDPRINT DESIGN

♦ Goldprint Code Design handgetekend op A4. 
♦ Sessie van min. 2,5u (vrouwen Womb Freedom Sessie). 
♦ Gepersonaliseerde Kristalketting. 
♦ Audio met Goldprint uitleg.
♦ Audio with Soundlanguage Activatie.  
♦ Videocall met live Goldprint Transmissie. 
 ♦Het Goldprint Codex in pdf met veel informatie voor je belichaming en ‘innerstanding’. 
♦ Er is genoeg ruimte voor contact en vragen tussen sessie en designen. 
♦ DIT PAKKET IS EXCLUSIEF TATOEËREN, je vindt mijn aangeraden ceremoniële tattoo artiesten in je 
Goldprint Codex wat belangrijk is voor dit proces. 
 

GOLDPRINT MEDICINE PACKAGE

♦ Alles van hierboven inclusief een Plantmedicijn reis van Chocolights (mushroom) of Ayahuasca.  
 


INVESTERING

Deze service komt alleen in pakket-vorm als je nog niet met mij hebt gewerkt! 
 

Goldprint Design

A4 Goldprint = €777,- 
A3 Goldprint = €888,-
A4 + Celestial Keys = €999,- 
 

Goldprint Medicine 

 

Prijzen komen in de mail bij boeken van je Goldprint Pakket of vraag me ernaar! 

 

Als je al met mij hebt gewerkt:

Starten Goldprint Designs vanaf  €444,- 
Dit is inclusief verzenden van papieren design, Goldprint Codex, plus 2 audio’s met de reading en activatie en uiteraard een livecall met uitleg over je design. We zullen altijd invoelen of een clearing-sessie nodig is voor we starten. 
 
 

BETAAL OPTIES

Ik werk met met een aanbetaling van €111,- bij het boeken van je je Goldprint Pakket. 
Het restant mag cash betaalt worden als we onze sessie starten. 
Er mag ook in 2x betaald worden wat ietsje duurder is.
 Uiteraard is op factuur ook mogelijk. 
 
(Het pakket is inclusief verzendkosten binnen NL, buitenlandse shipping wordt extra gerekend)  
 
Wil je meer designs zien, check dan mijn insta via: @charlotte.aliyah
 


Contact me via de contactpagina onder op de homepage of stuur me een email op heart@charlottealiyah.com!

Subscribe for Newsletter top