Back Logo Aliyah

Zielester Chakra

26 aug '16

Tijdens mijn healings behandel ik de zeven hoofdchakra's die in verbinding staan met je fysieke lichaam en je gehele energiesysteem. Deze zeven chakra's zijn de basis van je energiesysteem. Echter is ons menselijke energiesysteem veel uitgebreider dan vele weten. Wist jij dat er nog vijf chakra's onder en boven je lichaam bevinden?

Eén daarvan is het Zielester/Soul Star chakra die zich boven je kruinchakra bevindt. Dit chakra is het energiepunt waarmee je nog meer in contact staat met jouw Hogere Zelf en je spirituele begeleiding. Onder andere via dit punt stroomt informatie je energieveld binnen. Het is het punt van spirituele energie, oneindige liefde, opperste wijsheid en spirituele compassie.

Mijn Zielesterchakra is op dit moment bijzonder actief en er stroomt veel informatie binnen. Ik merk dat ik met een goede verbinding via dit chakra ook zuiverder toegang heb tot andere dimensies, zoals de Akasha Kronieken.

Ook de Dolphin matrix en Whale matrix zijn erg actief, waardoor ik steeds gegronder raak in mijn lichaam. Meer info hierover volgt zodra dit is binnen gestroomd...

Zielester Chakra


Subscribe for Newsletter top