Back Logo Aliyah

Ontstaan Lemurische (h)Oor Activatie

08 jan '19

Eind november 2017 is er mij tijdens een Ayahuasca Ceremonie een prachtig cadeau gedaan door mijn (Lemurische) Gidsen, waarvan het duidelijk is dat ik dit in de Wereld mag gaan zetten. Hieronder lees je het ontstaan van de Lemurische (h)Oor Activatie. Enjoy :)... 

Ik had zojuist de Ayahuasca met zeer veel dankbaarheid gedronken.Er stond een zacht muziekje op, maar het irriteerde me. Ik hoorde in mijn hoofd de liefdevolle stem van Moeder Ayahuasca, 'het is tijd voor stilte' zei ze. 'Hou vanavond een ceremonie in complete stilte, het zal je veel brengen'. Mijn gehoor deed zeer, zoals gewoonlijk, ik kon alle geluiden weer eens slecht verdragen, zelfs terwijl ik nu alleen maar het gekletter van de rivier hoorde dus ik vond het een goed plan. 

Ik zakte dieper weg en er verscheen een gestalte, zijn energie was me inmiddels bekend, het was mijn nieuwe gids. Ik voelde hem al een paar weken, maar er was nog geen moment gecreëerd om dieper met elkaar te connecten. Hij stelde zich voor als mijn nieuwe Lemurische Gids, zijn naam was ioQi. Ik zakte nog dieper weg en bemerkte dat hij me mee een berg in nam (Mount Shasta). We zakten hier van bovenaf in, net alsof we krater inzakten. 'We are entering the healing chamber of light' hoorde ik hem zeggen. De healing chamber of light is een time space continuüm, buiten de fysieke tijd en ruimte zoals wij mensen die kennen. "Here we bring souls to give healing". Hij gaf aan dat ik hier ook mensen naartoe kon brengen voor healing, ik had daar nu toestemming voor. We stegen op naar een ander niveau. Ik zag een symbool mijn zicht vullen, het was een rondje met 12 lichtbollen erin. De ene kant voelde vrouwelijk, de andere kant mannelijk. In het midden zag ik een soort van merkaba ster, een zespuntige ster, met een A erin/bij. Ik kon daardoor niet goed opmaken of het nu 12 of 13 energieën/lichtbollen waren, het verwarde me een beetje. Ik liet het even voor wat het is, maar het symbool was mij zeer duidelijk. 

(Later na de reis heb ik opgezocht wat dit zou kunnen betekenen. Ik had intuïtief het gevoel dat het wellicht "The Lemurian Council of Light" zou kunnen zijn en dat bleek ook zo. The Lemurian Council of Light bestaat uit 12 members, 6 vrouwen en 6 mannen. De leider hiervan is Adama, HoogPriester/Verlicht Meester, en het 13e lid van het Lemurian Council. Hij toont zichzelf vaak met een zespuntige ster. Zie: http://www.lemurianconnection.com/category/about-lemuria-and-telos/ Zij leven in een andere dimensie in Mount Shasta met als hoofdstad Telos en leven hier voort in een andere dimensie sinds de ondergang van Lemurië).

Mijn oren namen weer de overhand, het gezoem en gepiep werd scheller terwijl het muisstil was. Dit had ik al vaker mee gemaakt, dan zette ik altijd muziek aan waardoor ik werd afgeleid. ioQi was zeer duidelijk, "you gotta go trough this stage of pain, your ears are ascending to a deeper level". Het irriteerde me en mijn egogedachtes zaten me dwars, maar ik vertrouw altijd op het advies van de wijze gidsen dus ik zette geen muziek op. Ik accepteerde met last de pijn zoals het was, het voelt altijd als messteken in mijn oren, ik liet de pijn zijn. ioQi wees naar de Veracruz Amethist op mijn buik. Het kristal gaf licht, er kwam een lichtstraal uit beide kanten. Ik kreeg de spontane ingeving om het uiteinde eens in mijn oor te stoppen. Wat ik hierna voelde en zag, zal ik proberen zo goed mogelijk onder woorden te brengen. Spontaan begon er innerlijk Heart Language te stromen en in samenwerking met mij, begon het kristal energie naar binnen trekken die vervolgens vanuit de punt werd gelaserd in mijn oor. Ik zag allerlei codes door het kristal, in combi met de Heart Language die ik innerlijk sprak, gelaserd worden in mijn oorchakra. Het activeerde een andere laag, het maakte de energiebanen schoon die verbonden waren met mijn oor. Het vernieuwde deze met nieuwe codes en de niet meer nuttige/oude codes werden in diezelfde energiestroom terug getrokken en uit mijn veld gehaald. Zo kon ik het kristal op meerdere punten richten in mijn oor en zag ik dat mijn oorchakra's verbonden zijn met het derde oog, maar ook met de keel, hart, kruin en armen. En uiteraard met nog veel meer zoals de Zeal chakra achter op het hoofd. 

Alhoewel beide oren een energiecentra hebben, fungeert de een niet zonder de ander. Ik herhaalde de procedure aan de linkerkant. Dit activeerde mijn oorchakra's op een veel dieper niveau, weer een laag onder de laag werd opgeschoond en uitgelijnd. Ik zette het kristal hierna op mijn derde oog en ook op mijn keel en op andere plekken in mijn energieveld. Het kristal verbond, met de codes die stroomde door de Heart Language, de oorchakra's met het derde oog, kruin- en keelchakra. ioQi zei 'Now you can express what you hear. If there are any implants within the ear by future clients, you can remove them with the crystal too'. 

De hoge pieptonen verdwenen en mijn oren kalmeerde: mijn geh-oor ascendeerde naar een nieuw niveau. Ik kon helderder horen, beter luisteren naar de intonatie van mijn eigen stem en die van ioQi was veel helderder en had meer kleur. Welke klank gaf mijn stem af? Welke frequentie was hieraan verbonden? Met welke intonatie praat ik tegen mezelf, tegen een ander? Welke woorden gebruik ik en hoe voelen deze aan in mijn oren en hart? Ik kon de frequentie voelen van de woorden die ik sprak met mijn 'nieuwe' oren.

Ik voelde een intense dankbaarheid door mij heen stromen dat ik dit mocht ervaren. En op het moment ik het woord 'dankbaar' hoorde in mijzelf, opende zich weer een nieuwe laag. Ik zag hoe het woord 'Dankbaar' de meest mooie mandala in mijn veld creëerde, door dit zo intens te voelen, maar hij werd nóg mooier toen ik het bewust uitsprak. Het vibreerde steeds sneller en bewoog in de mooiste kleuren, het was intens. Ik hou me al lang bezig met het denken en uitspreken van de juiste woorden, want dat verhoogd of verlaagd je frequentie. Maar nu met deze beelden én het geluid dat ik op die frequentie kon waarnemen, was een bizar cadeau van Universe! Daar kon ik geen woorden voor verzinnen, waardoor mijn dankbaarheid nog groter werd en mijn veld, mijn hart, mijn hele wezen expandeerde in deze dankbare energie in alle richtingen van tijd en ruimte. Dit is het teken dat iets mij diep van binnen raakte en ik wist het, een nieuwe healing was geb-oren: the Lemurian Sacred (h)Ear Activation. Ik 'hoorde' honderden dubbeltjes vallen en de inzichten over deze nieuwe healingactivatie stroomden binnen...

Het Oor omvat ons hele geh~oor. Het zijn ontvangers die filteren, wat willen we wel of niet horen? Luisteren we naar onszelf, naar onze innerlijke stem, ons gevoel? Ons lichaam kan ons alles vertellen, we moeten er alleen wel naar luisteren... Ik genoot van alle inzichten, werd langzaamaan weer meer bewust van mijn omgeving en schreef alles op wat door mij heen stroomde. Een nieuw stuk klank en soundhealing in mij was geb-oren! 

Ontstaan Lemurische (h)Oor Activatie


Subscribe for Newsletter top