Back Logo Aliyah

Stellar Gateway Chakra activatie tijdens Derde Oog Sessie

19 mrt '19
*Fysieke effecten & Stellar Gateway Chakra activatie tijdens Derde Oog Sessie*
 
Soms ben ik zelf ook wel eens verbaasd over de effecten van de Lemurische Activaties. Zojuist belde mijn klant van gisteren op, waar ik een Derde Oog Activatie bij heb gedaan, dat hij vanmorgen opstond en na maanden weer goed door zijn neus kon ademen. De sinussen achter zijn ogen waren leger, of er frisse wind door heen had geblazen. Hij had supergoed geslapen en was opgestaan met een super high-vibing energie. Hij was verbaasd en erg blij met de nawerking en resultaten. Wat heerlijk om te horen!
 
Ik start deze sessie altijd met energetisch ‘schoonmaken ~ ascenderen’ van het lichaam en de chakra’s met Aartsengel Michael, Rafael en Metatron.
Tijdens deze healing werd ik door Rafael en Metatron gewezen op de SoulStar en Stellar Gateway chakra in specifiek. Een chakra boven het hoofd, dat geactiveerd wordt als je vibratie er aan toe is om deze hogere~diepere energie te ontvangen. Op het moment we deze chakra's samen uitlijnden, stroomden er prachtige codes door voor dit chakra en het werd dieper geactiveerd. Het draaide rond en begon harder te spinnen. Ik zag dat er heel diepe prachtige gouden energie binnen stroomde en zijn Hart dieper werd geconnect met Verlichte Meesters uit Lemurië, maar ook Atlantis. Merlijn en Thoth maakte zich kenbaar (en vast nog veel meer dan ik kon zien). Het 12e Stellar Gateway Chakra is een heel interessant chakra dat je toegang geeft tot de cosmos en diepere spirituele gaves laat ontwaken i.s.m. al je heldere kanalen en dus ook je derde oog.

Wat een prachtig ‘extra’ cadeau van zijn spirituele begeleiding tijdens deze bijzondere sessie. Deze mooie energieën ontstaan dus ook spontaan tijdens deze sessies! Wat is het toch heerlijk om hier mee bezig te zijn en er iedere keer er zelf ook weer van te leren! Want door het doen van deze sessies, ontvang ik natuurlijk zelf ook alle activaties en codes die doorstromen.
 
Voel jij ook dat er meer in jou geactiveerd mag worden op dit gebied? Wil jij helderder leren kijken naar jezelf en de wereld? Laat je slapende dna ontwaken en herinner je hart in zijn multi-dimensionaliteit met deze prachtige oneindige activaties❤️
 
Your Path of Ascension ~ The New Golden Diamond Age is Here Now ~ Remember your Magic! 
 
Lees meer over het Stellar Gateway Chakra op: http://www.divinitymagazine.com/5d-stellar-gateway-chakra/ 
En https://consciousreminder.com/2017/05/17/meaning-stellar-gateway-chakra-12th-chakra/ 
Stellar Gateway Chakra activatie tijdens Derde Oog Sessie


Subscribe for Newsletter top