Back Logo Aliyah

Jouw trillingsfrequentie

03 apr '17

Jouw eigen trillingsfrequentie maakt je ziek of houd je gezond
‘Alles is energie’ dit is al vele malen aangetoond door wetenschappers. Al het materiële bestaat uit moleculen en al deze moleculen trillen op een bepaalde trillingsfrequentie. Zo trillen ook de niet-materiële zaken op een bepaalde frequentie en zijn voelbaar voor hooggevoelige mensen, zoals Engelen en andere spirits maar ook gevoelens en emoties. Het is onderzocht door onder andere Masuru Emoto dat onze gedachten, woorden en emoties invloed hebben op water. Zo is er een lelijke, donkere (en vrijwel geen) structuur te zien in bevroren water waar negatieve en lelijke woorden tegen zijn gezegd en zijn er de meest prachtige waterkristallen te zien in bevroren water waartegen is gelachen, of waar Engel of Liefde op is geschreven. En laat ons lichaam nu net voor 70% uit water bestaan. Dit betekent dat onze gedachten en emoties invloed hebben op ons lichaam en onze geest. Deze resoneren dan weer met bepaalde delen in ons energiesysteem en met bepaalde chakra’s, waardoor deze op hun beurt weer verstoord kunnen raken. Alles staat dus met elkaar in verbinding!

Zo is ook onderzocht dat zieke cellen in ons lichaam een veel lagere trillingsfrequentie hebben dan onze gezonde cellen. Dit betekent dus dat onze geest en gedachten invloed hebben op onze gezondheid. Positief denken en positieve emoties zorgen dus voor een gezonder lichaam en een gezondere geest. Het beste is dus om je eigen trillingsfrequentie zo hoog mogelijk te houden. Dit doe je onder andere door positief te denken, liefdevol te spreken, gezond te eten, van jezelf te houden, te sporten en yoga te doen, te lachen en aardig te zijn tegen je medemens. 

Je verlaagt je eigen trillingsfrequentie door zaken als jaloers te zijn, overmatige suikers of rood vlees te eten, alcohol en drugs te gebruiken, medicijnen te gebruiken, boos te zijn/ruzie te maken, je schuldig te voelen of je te schamen, je vast te houden aan het verleden, jezelf iets niet waard vinden, naar geweld op tv te kijken of überhaupt al over negatieve dingen te lezen of ernaar te luisteren. 

Een hogere trillingsfrequentie maakt jou ook een stuk gevoeliger voor alles om je heen. Wanneer bewust of onbewust je frequentie verhoogd, zul je gaan merken dat je niet meer tegen laag frequente zaken kunt. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van het niet meer kunnen nuttigen van bepaalde (laag frequente) voeding, je kunt niet meer luisteren naar negatieve berichten in het nieuws of je met negatieve zaken bezig houden. Dit omdat je letterlijk begint te voelen dat dit jouw persoonlijke ontwikkeling geen goed doet en het je levensenergie wegneemt. Hier tegenover staat dat je je in een andere staat van bewustzijn gaat bevinden. Je bent gezonder, vrolijker, levensbewuster, je hebt meer levensenergie, je hebt meer ideëen, je bent creatiever, ziet overal mogelijkheden en dingen lijken je opeens aan komen te waaien door de wet van aantrekkingskracht (wat men uitzendt, krijgt hij terug). 

Energetische healing verhoogt je frequentie en zorgt ervoor dat jij beter in je vel zit en je prettiger voelt. 

Lees hier een bericht van Bentinho Massaro over het verhogen van je frequentie: http://www.bentinhomassaro.com/read/law-of-attraction-building-momentum-3-simple-steps-to-increasing-your-vibration 

Jouw trillingsfrequentie


Subscribe for Newsletter top