Back Logo Aliyah

WF Tempel

 De Womb Freedom Tempel is een gathering van like-hearted vrouwen, waarin de intentie wordt gezet om onze baarmoeder-hart-keel verbinding te bevrijden, versterken, bekrachtigen, herinneren, helen en bespreken. Het is mega belangrijk voor iedere vrouw om deze verbinding te herinneren in haar meest pure vorm! Onze levensenergie is onze seksuele energie en hierop zitten zoveel taboes en illusies waarvoor het de hoogste tijd is om deze te doorbreken, bevrijden en herstellen op een veilige manier!! Onze Womb Freedom Tempel is daarom een veilige space en een eerste kennismaking om jouw Gouddruk te activeren en herinneren voor onze komende Gouden Evolutie. 
 
 
Voor Wie?
Dit is voor iedere vrouw die...
♥ Meer wil verbinden met zichzelf, haar lichaam en baarmoeder-hart-keel gebied en onder geschreven thema's.
♥ Klachten heeft in deze gebieden.
♥ Haar waarheid meer wil ontdekken/voelen/leven.
♥ Zich meer openen voor seksualiteit/intimiteit.
♥ Zich beter wil leren uiten/communiceren en/of grenzen stellen.
♥ Voelt dat ze haar voorouderlijnen wil healen of beter wil leren kennen. 
♥ Simpelweg meer uiting wil vinden voor haar expressie/creativiteit.
♥ Meer levensenergie wil. 
 
Charlotte deelt vanuit bijna 10 jaar helingservaring haar multidimensionale kennis over de thema's die met deze verbinding te maken hebben. De WF Tempel is een co-creatie met Goldprint Sister Léne Dijo die de breathwork zal faciliteren. We spreken in de WF Tempel samen open over thema’s als desires, behoeftes, intimiteit, levensenergie/kundalini, sensualiteit/seksualiteit, (voor)ouder en kindertrauma’s, geboorte en dood, innerlijke kracht, femstruatie en cycli, vrijheid noem maar op. We zullen de thema’s aanraken waar er op dat moment in de groep behoefte en vraag naar is. Alles is bespreekbaar in een veilige setting, het draait om jouw veiligheid en die van de groep. Na de kennismaking en sharing zullen we ceremoniele cacao drinken (voor wie wil), zodat je dieper kunt verbinden met jezelf, de soundhealing en meditatie. We zullen dan breathwork faciliteren in combinatie met diepgaande shamanic soundhealing & transmissies om de energie dieper te laten stromen in deze gebieden. Dit is echt een mega krachtige setting om dieper met je baarmoeder, hart, keel te verbinden en energie los te laten die hier wellicht al voorouders lang ligt opgeslagen! 
 
We zullen werken met Charlotte haar nieuwst gechannelde Womb Freedom Code. Deze code zorgt voor de reconnectie en diepere verbinding tussen baarmoeder, hart en keel. Charlotte heeft deze gechanneld tijdens haar bezoek in Egypte in december 2022. 
  
 
De temple is toegankelijk voor maximaal 6 vrouwen om de intimiteit te waarborgen! 
 
 
Deze dag is dus gevuld met...
Breathwork, womb freedom code activatie, eft tapping, personal womb&sound healing, live soundlanguage transmissies met shamanic drum, avalonian rose medicine en wisdom sharing, thee, cacao, vegan versnaperingen, kleine gift, veel knuffels, warmte en liefde. 
 
Waar? 
De tempels worden gehouden in Green Central in Almere (De Binderij 9, 1321EE). 
 
Tijd? 
Op zondagen van 13:00 tot 17:30 uur. Hou er rekening mee dat het altijd ietsje kan uitlopen als we het erg gezellig en fijn hebben. 

Kosten? 
€195,-. Er wordt gewerkt met een aanbetaling van €50,- die betaald mag worden via betaalverzoek na aanmelding. De dag wordt voorbereid met een hoop liefde en aandacht, dus er wordt echt gerekend op je komst na aanmelding! Een week van tevoren kun je aangeven als het je helaas toch niet lukt om te komen. Je mag hierna je tempel eenmalig verzetten naar een andere datum op eigen verantwoordelijkheid. Deze worden bekend gemaakt via nieuwsbrieven en instagram. Je aanbetaling wordt niet terug betaald. Het resterende bedrag mag contant/cash mee worden genomen op de dag zelf. Er zullen ook wat kleine dingetjes te koop zijn zoals handgemaakte kristalkettingen. 
 
Opgeven?
Stuur een email naar: heart@wombfreedom.world of vul het contactformulier in op de homepage. 

We hope to see you then! 
 
Cosmic Love,
Charlotte Aliyah & Lene Dijo 
Subscribe for Newsletter top