English | Nederlands

~ Activate your GoldPrint ~

Goldprint (Tattoo) Code Design

 
Check instagram voor (informatie en uitleg over) designs: @Charlotte.Aliyah


Ons energieveld en bewustzijn bestaat uit lagen energie dat opgebouwd is uit geometrische patronen. Al deze patronen zijn gebaseerd op het patroon van de "Flower of Life". Hierin en ertussen bevinden zich sigils en symbolen. Laag op laag op laag vormen deze codes die geactiveerd mogen worden in jouw bewustzijn, zodat jij meer liefde in je systeem kunt channelen. Jezelf beter kunt begrijpen en dieper kunt ontwikkelen op ieder niveau: spiritueel, emotioneel, mentaal en lichamelijk. Charlotte kan deze codes zien en channelen en erbij aan geven wat dit voor je zal betekenen. De codes zijn tijdloos. Ze blijven je dan ook 'teachen' en voeden op iedere laag, dimensie, realiteit, simpelweg in alle richtingen van tijd en ruimte. Het is een multidimensionale tool, gechanneld vanuit jouw Hart en HogerZelf om je te assisteren in je Pad van Bewustzijn en Ascensie. Iedereen zijn ziel heeft een blauwdruk. Omdat we ons collectief ontwikkelen naar een nieuw bewustzijn, een volgende Gouden Eeuw, verandert onze Blauwdruk naar een Gouddruk. "From your Divine Blueprint into your Infinite GoldPrint". Deze codes zijn gebaseerd op jouw Gouddruk. Het verbind je dieper met de Gouden Eeuw tijdlijnen en activeert slapend DNA, zodat jij jezelf weer mag her-inneren en jouw authentieke krachten, vaardigheden en magie tot diepe ontwikkeling mag brengen.


Wat krijg je in deze service?

  • Videocall met Charlotte voordat we het proces starten.
  • Persoonlijke Multidimensionale GoldPrint Code (die je kunt laten tattoeëren).
  • Een audio met uitleg over je Code.
  • Een audio met een persoonlijk gechannelde Universele (Light)Language activatie-meditatie om de doorgekomen energieën dieper te integreren en belichamen.
  • Energetisch Belichamingsadvies: hoe te werken met je code.
  • Breid je sessie uit met een door Charlotte handgemaakte kristalketting afgestemd op jou!

Zie het starten van een proces als deze en het ontvangen van een dergelijke persoonlijke code, als een diep alchemistisch proces en niet 'zomaar' een design. Het maakt je systeem schoon (cleart en cleant), activeert en herinnert zodat jij jouw authenticititeit dieper mag belichamen. Het start zodra jij Ja hebt gezegd in jezelf, net zoals een Ayahuasca Ceremonie gaat je systeem zich voorbereiden voor dit proces.

 

IINVESTERING

Designs starten bij:
£222 GBP / € 244 EU
 
Persoonlijke Kristalketting: € 55 
(Groter design is een grotere investering)
 
Breid je Design uit met een pakket en ontvang zo meer detail, diepere activatie en ziels herinnering & integratie tijdens het proces:

Design Pakket € 666,- 
- Goldprint Design any size
- 2 Ascensie Sessies
- 1 Kristalketting

Roept jouw Hart een Ja? Neem dan contact met mij op via onderstaande button. Zodra je gegevens zijn ontvangen, plannen we de videocall in om het proces te starten, onze harten te verbinden en elkaar beter te leren kennen. In het gesprek bespreken we jouw persoonlijke ontwikkeling, wat er in je geactiveerd mag worden en voor welk lichaamsdeel je de code wilt ontvangen.

Kristalketting

Charlotte kiest persoonlijk voor jou een kristal uit dat tijdens de tekensessie wordt gebruikt, zodat het is geladen en diep geactiveerd met de energie & codes die worden gechanneld. De kristalketting is een zéér waardevolle toevoeging op alle sessies, omdat het lagen van bewustzijn activeert die nog niet ontdekt zijn in alle richtingen van tijd en ruimte. Charlotte werkt voornamelijk met Lemurische en zo ruw mogelijke Nieuwetijds kristallen, om oude kennis en wijsheid (vanuit de vorige Gouden Tijdperken) nu weer in ons te laten ontwaken. Het kristal zorgt voor persoonlijke ondersteuning bij je ontwikkeling/ascensie, omdat het geladen is met jouw persoonlijke energie en codes. Na de sessie wordt ket kristal als ketting ingebonden met kleur ketting naar eigen keuze.

 

NEEM HIER CONTACT OP

 


Wat mensen zeggen:

Een powerwoman, dat is hoe ik mij voel met de tattoo die door Charlotte is gemaakt. Ik voel meer vertrouwen en kracht. De audio met lightlanguage die ik erbij heb ontvangen maakte enorm veel los. Het voelde daardoor ook echt heel sterk als therapie en tattoo in één. Dat is hoe ik dit ervaarde. De audio met lightlanguage heb ik een tijd als meditatie gebruikt. Toen ik voelde dat alle blokkades hierop weg waren voor mij en ik juist kracht en licht ervaarde bij het luisteren van de audio en het zien van de tattoo, voelde ik dat ik er klaar voor was om de tattoo te laten zetten. Ik ben erg blij met mijn design! Hoe Charlotte dit doet met een audio erbij en een duidelijke uitleg, voelt als een prachtig cadeau voor mijzelf!

"Manon van der Drift" (arm van de foto)
top