Back Logo Aliyah

Krystal Module NL

Hoe te werken met kristallen!

Ik weet het nog goed, in 2005 had ik mijn eerste kristal in handen. Er opende voor mij een wereld waar ik sindsdien mega verliefd op ben. Ik werk sindsdien dagelijks met kristallen en het heeft mijn leven zo gigantisch verrijkt dat ik graag mijn kennis erover deel, zodat het ook jouw leven mag verrijken. Om onze Goldprint sneller te mogen helen en ontwikkelen is het werken met kristallen zo'n expansie en daarom niet te missen in de Wisdom Remembrance Pillar! 

Onze prachtige planeet deelt met ons haar schatten die er soms miljoenen jaren over hebben gedaan om te zijn hoe ze nu zijn. Ik zie nog genoeg mensen die niet snappen wat ze eigenlijk in handen hebben en er respectloos mee omgaan. Dit doet mijn hart gigantisch pijn en wil met deze module daarom dan ook een verschil maken. Respect en aandacht zijn het allerbelangrijkste wat we een kristal kunnen geven. Zodra wij het kristal zien, ziet het jou en zal zijn/haar liefde voor jou ook groeien. Alles wat aandacht krijgt, dat groeit, zo ook een kristal. Hoe meer je erin stopt, hoe sterker de verbinding wordt. De aarde geeft je letterlijk een stukje van haar zelf, haar hart en ziel. 

Ik ga je in deze module zeker niet uitleggen waar een kristal voor staat want daarover vind je genoeg informatie op internet. 

Ik ben op dit moment bezig dit te creeren, zodra het bijna online komt, zal ik hier de thema's delen en de link naar de online portal.

Subscribe for Newsletter top