English | Nederlands

Aguia * Aliyah

Intentie Aliyah's Temple

 

 ALIYAH * Ascending to the Centre of your Pure Heaven

De naam Aliyah betekent het volgende (geschreven in het Engels voor dieper begrip):
Aliyah means 'To Rise, To Ascend, To go up toward God, Exalted, Sublime and Heavens'. Diving deeper in the word 'Ascending' shows that Ascending means to:: Rise to a Higher Point, to Gain or to Succeed, to go towards the Source or the Beginning. When this name was received, Charlotte ascended deeper into her Core, her Centre. Knowing that the goal of her SoulMission is: Assisting every Soul to Ascend to a deeper level of Consciousness (with A*Sense, A*Sound, A*Scent), remembering their True Essence within. Ascending to Heavens, Ascending to Source, an ever rising state of BEing in Heavenly Realms, because this is where we truly come from. To Succeed on all levels the True Heart desires is what Charlotte wishes for every Hu'man BEing. She will assist Mother Earth and every Human Being with their Ascension where ever needed. 

AHU'NA * Beautifying our (inner) Worlds

Ahu'na is een tweede naam die ik heb ontvangen. Mijn ziels essentie kan ik dan ook uitdrukken met de (trilling van de) naam Aliyah Ahu'na. Tezamen is deze naam ook numerologisch weer een 11. Ahu'na betekent Prince(ss) of Beauties. Met de trilling van de naam Ahu'na breng ik in mijn energieveld om alles te leren zien vanuit de puurste liefdevolle visie. Leren zien van diepere lagen in de oneindige dimensies die onze binnenwereld biedt, gaat ook gepaard met het leren zien en ervaren van diepe dieptes. Maar hoe dieper men zichzelf ervaart, hoe hoger en mooier die pieken zijn dus hoe mooier we alles om onszelf heen creëren. Tezamen betekent deze naam dus "To Ascend to the deepest, purest and most beautiful state of BEing ~ our Inner Heavens. Because experiencing Heaven is an inner state of BEing, a state of a purified mind. 

 

Numerologie

Aliyah is een naam die is verkregen tijdens een meditatie, gegeven door mijn begeleidende lichtwezens. Aliyah is numerologisch een nummer 11. Charlotte van Dijk is mijn Aardse naam en dit is numerologisch ook een nummer 11. Nummer 11 wordt geassocieerd met spiritueel bewustzijn, het is één van de twee meestergetallen. Charlotte Aliyah is samen een 5. Nummer 5 staat voor van transformeren, vrijheid en onafhankelijkheid. Het nummer 5 is ook mijn levensnummer (1-6-1987). Ik kom uit een gezin van vijf, waar ik de middelste van ben. Volgens de Maya kalender is mijn wavespell een Blauwe Adelaar met overtoon nummer 5. Het getal 5 wordt van oudsher ook verbonden met het archetype van de Godin. Het heilige pentagon dat door deze vijf zijden wordt gevormd, stimuleert je verbinding met de Goddelijke Bron en dan vooral met de vrouwelijke, creatieve energie van de Godin of Grote Moeder. Alles is dus perfect met elkaar verbonden met de nummers 11 en 5, mijn levensdoelen. Als je het leuk vindt, check hier jouw nummer en lees wat het betekent. 

 

Ascensie

Met Ascending (verhogen, hoger op gaan, naar de bron) wordt ook gerefereerd aan het verhogen van je trillingsfrequentie, hoe hoger je trillingsfrequentie hoe gezonder je bent (zie blog). Hoe hoger je trillingsfrequentie hoe gevoeliger je wordt/bent, maar hoe makkelijker je contact kunt maken met de -voor het fysieke oog- onzichtbare dimensies van het Universum. Dit is dan ook waar Charlotte iedereen die ervoor open staat bij zal helpen, want gevoeliger worden en je frequentie verhogen is geen makkelijk proces. Maar het brengt je naar je Ware Echte Ik, je hoogste staat van Zijn in alomvattende oneindige Liefde. 
 
Tevens ondergaan we vanuit de Wereldse en Aardse collectieve energie een Ascensieproces in het nieuwe Waterman tijdperk, richting het Nieuwe Gouden Tijdperk waar wij als mensheid mee te dealen hebben. Dit betekent dat iedereen zijn trillingsfrequentie bewust of onbewust verhoogd. Ik denk dat de Essentie van dit Ascensieproces is dat we onze eigen oneindige innerlijke Bron vinden/ontdekken en ons één voelen met Alles dat is. Zodat we vanuit een diepe staat van verbondenheid, liefde, wijsheid en dankbaarheid kunnen leven.
 
Dat is wat ik wil bereiken met mijn praktijk: dat iedereen zich geCentreerd, Krachtig en Geliefd voelt en schijnt in alle prachtige kleuren die je als Hu'man bent!
top