Back Logo Aliyah

Womb Freedom Temple

Next Temples: ZO 22-10 (Almere) & ZO 26-11

De Womb Freedom Temple is een gathering van like-hearted vrouwen, waarin de intentie wordt gezet om onze baarmoeder-hart-keel verbinding te bevrijden, versterken, bekrachtigen, herinneren, helen en bespreken. Het is mega belangrijk voor iedere vrouw om deze verbinding te herinneren in haar meest pure vorm! Onze levensenergie is onze seksuele energie en hierop zitten zoveel taboes en illusies waarvoor het de hoogste tijd is om deze te doorbreken, bevrijden en herstellen op een veilige manier!! Onze Womb Freedom Temple is daarom een veilige space en een eerste kennismaking om jouw Gouddruk te activeren en herinneren voor onze komende Gouden Evolutie. 
 
Charlotte heeft vanuit Egypte een speciale Goldprint Code gechanneld waar we deze avond mee werken voor herinnering en herstel van deze verbinding. Deze code is alleen toegankelijk in de Temple voor iedereen die komt! We werken deze avond dan ook aan de verankering van deze code in je bewustzijn. 
 
Charlotte deelt vanuit bijna 10 jaar helingservaring haar multidimensionale kennis over de thema's die met deze verbinding te maken hebben. Léne Dijo ondersteunt vanuit haar praktijk ervaring de veiligheid en heling van de groep. We spreken samen open over thema’s als desires, behoeftes, intimiteit, levensenergie/kundalini, sensualiteit/seksualiteit, (voor)ouder en kindertrauma’s, geboorte en dood, innerlijke kracht, femstruatie en cycli, vrijheid noem maar op. We zullen verbinden met cacao (als je wilt) en de thema’s aanraken waar er op dat moment in de groep behoefte aan is. Alles op deze avond mag en niets moet. Alles is bespreekbaar in een veilige setting, het draait om jouw veiligheid en die van de groep. 
 
Voor Wie?
Dit is voor iedere vrouw die meer wil verbinden met zichzelf, haar lichaam en baarmoeder-hart-keel gebied en boven geschreven thema's. Je hebt klachten in deze gebieden, wil jouw waarheid meer ontdekken/voelen/leven, je kunt niet goed uiten/communiceren en/of grenzen stellen, meer openen voor seksualiteit/intimiteit, simpelweg meer uiting vinden voor jouw expressie/creativiteit. De avond is toegankelijk voor maximaal 10 vrouwen om de intimiteit te waarborgen. 

De structuur van de Tempel is als volgt: 
♥ Kennismaking met de groep. 
♥ Goldprint Wisdom & Womb Sharing met cacao over multidimensionele healing en inscensie ervaring. 
♥ Soundhealing en Soundlanguage Transmissie gechanneld in en voor dat moment. 
♥ Persoonlijk baarmoeder healing, blessing en rite voor iedere deelnemer. 
♥ Afsluiting met prayers/blessings met rozenblaadjes. 
 
Let op: dit is GEEN Rite of the Womb. Dit is een Womb Freedom Ritueel van Charlotte Aliyah waarin we werken met de Zon & Aarde en hogere lagen van ons multidimensionele hart. 
 
Waar? 
De tempels worden gehouden op het Landgoed Energy-Up in Zeewolde (Wielseweg 9) of in Green Central in Almere (De Binderij 9, 1321EE). 
 
Tijd? 
Op zondagen van 13:00 tot 17:00 uur. Hou er rekening mee dat het altijd ietsje kan uitlopen als we het erg gezellig en fijn hebben. 

Kosten? 
€100,-. Er wordt gewerkt met een aanbetaling van €50,- die betaald mag worden via betaalverzoek na aanmelding. De dag wordt voorbereid met een hoop liefde en aandacht, dus er wordt echt gerekend op je komst na aanmelding! Een week van tevoren kun je aangeven als het je helaas toch niet lukt om te komen. Je mag hierna je tempel eenmalig verzetten naar een andere datum op eigen verantwoordelijkheid. Deze worden bekend gemaakt via nieuwsbrieven en instagram. Je aanbetaling wordt niet terug betaald. Het resterende bedrag mag contant/cash mee worden genomen op de avond zelf. Er zullen ook wat kleine dingetjes te koop zijn zoals handgemaakte kristalkettingen, cacao en olietjes. 
 
Opgeven?
Stuur een email naar: heart@charlottealiyah.com of vul het contactformulier in op de homepage. 

We hope to see you then! 
 
Cosmic Love,
Charlotte Aliyah 
Subscribe for Newsletter top