Back Logo Aliyah

Plantmedicijn Ceremonie

Ayahuasca (Jurema) 

In 2014 ben ik in de wereld van plantmedicijnen gestapt en heb ik een tweejarige training gevolgd om te leren werken met Ayahuasca (plant Jurema). Ik werk hier sindsdien 1 op 1 mee of in duo. We kunnen de ceremonie hier bij mij thuis doen, waarna je ook kunt blijven slapen of je laat je ophalen. Ik kan ook naar jou thuis toekomen. Een Jurema Ceremonie duurt in totaal ongeveer 8/9 uur, dus die tijd zijn we bij elkaar. Ik sta de hele dag tot jou beschikking en geef je uiteraard energetische ondersteuning en healing tijdens de sessie. Je zult een dieet moeten volgen voor we starten en bij het gebruik van meerdere medicijnen is een ceremonie niet mogelijk. 
 

Chocolights (cacao en mushroom)

Sinds een paar jaar werk ik ook met het medicijn chocolights. Dit zijn kleine soort van bonbons met cacao, golden teacher mushroom, caapi (mao remmer) en verschillende kruiden. Deze ceremonie duurt korter ongeveer 5 uur en combineren we met een healingsessie op de tafel. We starten ons samenzijn met elkaar beter leren kennen, intentie zetten, een rondje lopen buiten en hierna lig je lekker op de tafel voor de sessie. We vullen deze uren in hoe we worden geleid door het medicijn. Je hoeft geen dieet hiervoor te volgen en de meeste chemische medicijnen zijn geen probleem. 

Mocht je hier interesse in hebben, stuur mij dan via de homepagina een berichtje of email mij op: heart@charlottealiyah.com . Dan bel ik je zo snel mogelijk terug, kijken we of het klikt en plannen we onze ceremonie in. 
Subscribe for Newsletter top